Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- با تصویب و تایید کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا، تمام مدارس ابتدایی شهرهای اراک و شازند تعطیل شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، براساس هماهنگی نهایی کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا و تایید معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و رئیس این کارگروه مقرر شد تمامی مدارس ابتدایی در تمامی مقاطع شهرهای اراک و شازند در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه در نوبت صبح و عصر به صورت مجازی و غیرحضوری تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ممنوعیت مسابقات ورزشی، ممنوعیت‌فعالیت های عمرانی تولید کننده گرد و غبار، ممنوعیت اقدامات منجر به افزایش آلودگی هوا از قبیل آتش زدن برگ های درختان و... ، ممنوعیت مصرف سوخت مایع در همه صنایع از جمله نیروگاه و جلوگیری از حمل و نقل وسایلی که آلودگی مشهود دارند مورد تاکید بوده است.

در این کارگروه بر محدودیت استفاده افراد از وسایل تک سرنشین، خود مراقبتی شهروندان، کاهش حضور بیماران قلبی عروقی ؛ تنفسی، خردسالان، سالمندان، خانم های باردار؛ جانبازان شیمیایی در محیط‌های باز و غیر سرپوشیده تاکید و توصیه شد.

مدارس استان البرز چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل شدگرد و غبار مدارس 6 شهرستان استان اصفهان را تعطیل کردمدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ ادارات و دانشگاه‌ها تعطیل نیستند

همچنین در این کارگروه مقرر شد تا به طور موقت معادن و صنایع آلوده کننده هوا مطابق فهرستی که محیط زیست اعلام می‌کند تعطیل و برخورد با خودروهای فاقد معاینه فنی توسط دستگاه‌های مسئول تشدید شود.

همچنین، در کارگروه تاکید شد تا به منظور مواجهه با آسیب و حوادث احتمالی ناشی از آلودگی هوا اورژانس و مراکز درمانی باید آمادگی کامل را برای ارائه خدمت به مردم داشته باشد.

انتهای پیام/711/ن
 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آلودگی هوا تعطیل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در محورهای مواصلاتی استان در حوزه ارتقاء روشنایی طولی و نصب حفاظ بتنی با اعتباری بالغ بر دو هزار میلیارد ریال فعال است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، مهرداد جهانی با اشاره به تلاش بی وقفه برای افزایش سطح ایمنی در شبکه راه‌های استان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱ پروژه بزرگ در حوزه ارتقا روشنایی طولی راه‌ها و نصب حفاظ میانی بتنی در جاده‌های استان مرکزی فعال است.

وی افزود: برای اجرای این ۱۱ طرح بزرگ ایمنی، بیش از دو هزار میلیارد ریال اعتبار ملی در نظر گرفته شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با تشریح فرآیند اجرای این پروژه‌ها گفت: در حال حاضر چهار طرح اجرای حفاظ میانی بتنی در مجموع به طول ۴۷ کیلومتر با یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی در محورهای اراک - راهجرد، اراک - بروجرد، شازند - دوراهی و کمربندی غربی دلیجان فعال است.

جهانی افزود: اجرای شش طرح روشنایی و یک طرح ایمن سازی فیزیکی از دیگر اقدامات مهمی است که هم اینک در سطح شهرستان‌های استان مرکزی در دست اقدام است.

وی اعتبار تأمین شده برای اجرای این طرح‌ها را ۳۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: احداث ۱۷ کیلومتر روشنایی طولی در محورهای تفرش - سلفچگان، تفرش - فراهان و شازند - دوراهی، احداث روشنایی نقطه‌ای برای ایمن سازی تقاطع راه روستایی طرمزد با راهزان، رفع خاموشی‌های دو محور اراک - سلفچگان و اراک - بروجرد بعلت سرقت تجهیزات ایمنی، نصب دو برج نوری در محدوده ایست و بازرسی شهر دلیجان و ایمن سازی فیزیکی ۳۰ دماغه در سطح راه‌های استان از مجموعه اقدامات مهم و بزرگی است که در راستای افزایش سطح ایمنی راه‌ها اجرا شده و تعدادی نیز در حال اجراست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی تصریح کرد: علاوه بر فعالیت‌های ذکر شده، پروژه‌های دیگری نیز در حوزه ارتقا ایمنی راه‌ها با رویکردهای دیگر از جمله رفع نقاط حادثه‌خیز شناسنامه‌دار، رفع نقاط مستعد حادثه، ترانشه برداری، اجرای شیب شیروانی، رفع نقاط پرتگاهی، ایمن سازی تقاطعات همسطح راه‌های فرعی و روستایی، نصب انواع تابلو و علائم، خط کشی و… نیز بصورت پیمانی و امانی در حال اجراست.

کد خبر 749841

دیگر خبرها

  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • ترمینال و پایانه‌های مسافربری تبریز کجا هستند؟
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی