Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان عین القضاتی عصر دوشنبه در صحن رسمی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه در حق جوانان شهر اراک جفا شده است، گفت: متأسفانه مسئله اوقات فراغت و ایجاد بسترهای لازم برای تفریح و گذراندن اوقات فراغت برای مردم شهر اراک بالاخص جوانان فراهم نشده است.

زیست شبانه یعنی غفلت کردن از اوقات فراغت در زیست روزانه

وی ادامه داد: از اهمیت زیست شبانه در کلانشهر اراک صحبت می‌شود ولی زیست شبانه یعنی در طول روز برای جوانان شرایطی را فراهم نکرده‌ایم که به تفریح و اوقات فراغت بپردازد و این هیجانات را شب در دور دور کردن ماشین در خیابان‌های شهر جبران می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک تصریح کرد: اگر اراک در رده شهرهای آخر کشور در حوزه نشاط اجتماعی قرار دارد بدین خاطر است که برای شهروندانش فضای تفریحات سالم فراهم نشده است متأسفانه در دوره‌های گذشته مدیریت شهری کلانشهر اراک در مسئله ایجاد بسترها و زیر ساخت‌های لازم برای گذراندن اوقات فراغت شهروندان غفلت شده است.

نگاه کشور به حوزه پیشگیری نیست

عین القضاتی ادامه داد: در حوزه جوانان و اوقات فراغت آنان غفلت شده است به همین خاطر است که جوانان ما روز به روز درگیر آسیب‌های اجتماعی می‌شوند. نگاه کشور به حوزه پیشگیری نیست و تمام اولویت‌ها معطوف به درمان است در صورتی که در منابع اسلامی، تاکید ویژه‌ای بر پیشگیری شده است، پیشگیری مکتب امیرالمونین (ع) بوده است حجم بالایی از نهج البلاغه در حوزه آسیب‌های اجتماعی بر محور پیشگیری است.

وی گفت: متأسفانه در کشور می‌گذاریم مسائل اجتماعی به حدی بغرنج شود که ناچار مجبور به متحمل شدن هزینه‌های هنگفتی در حوزه درمان شویم. چون سود در درمان است متأسفانه نگاه دوره‌های مدیریت شهری بر درمان بوده است تا حوزه پیشگیری هم اکنون نگاه کنید در دوره‌های گذشته چه هزینه‌های هنگفتی برای درمان و مداخله آسیب‌های اجتماعی شده است در صورتی که اگر این هزینه‌ها در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی می‌شد، شاهد این گونه معضلات در اراک نبودیم.

کاربری تفریحی شدن دره گردو به نظرسنجی گذاشته می‌شود

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک تصریح کرد: بالاخره در این دوره از شورای شهر اراک باید تکلیف دره گردو و کاربری آن برای اوقات فراغت مشخص شود ما نمی‌توانیم این ظرفیت عظیم را بخاطر یک سری از مسائل از دست دهیم و برای این امر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اراک حاضر است از شهروندان بالاخص جوانان اراکی نظرسنجی کند که چقدر به این مکان برای گذراندن اوقات فراغت نیاز دارند؟

کد خبر 5277676

منبع: مهر

کلیدواژه: اراک شورای اسلامی شهر اراک اوقات فراغت آسیبهای اجتماعی ویروس کرونا محرم 1400 ماه محرم روز خبرنگار شورای شهر آمار کرونا بوشهر واکسن کرونا شیوع کرونا کرمانشاه اردبیل مراسم عزاداری گرگان خطبه های نماز جمعه آسیب های اجتماعی شورای شهر اراک حوزه پیشگیری اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

احمد احمدی صدر گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده‌های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه‌هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسرا‌های نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی‌ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بستر‌های مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی، چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سرا‌ها و... را چندین برابر افزایش دهیم.

منبع: شهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان