Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@11:40:30 GMT

ادارات شازند و اراک برای یکشنبه تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۵۹۹۴

ادارات شازند و اراک برای یکشنبه تعطیل شد

استاندار مرکزی گفت: فردا یکشنبه ۲۱ دی ماه ادارات شهرستان‌های اراک، شازند و مهاجران با توجه به شدت آلودگی هوا تعطیل است.

به گزارش ایرنا؛ " سید علی آقازاده " عصر شنبه در نشست کار گروه اضطرار کاهش آلودگی هوای اراک افزود: کوره های آجرپزی، کارخانجات آسفالت و شن و ماسه تا پایان هفته جاری تعطیل و همچنین تردد خودروهای سنگین به سمت مبادی ورودی شهر اراک ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: پایان آذرماه موج سرمای شدید وارد کشور و به تبع آن استان مرکزی شد که این امر منجر به افزایش مصرف گاز خانگی شد.

نماینده عالی دولت با اشاره به استفاده نیروگاه از سوخت مازوت نیز گفت: تعطیلی نیروگاه شازند خسارات زیادی به برق کشور، مصرف برق خانگی و صنایع استان وارد می کند، بنابراین فعالیت دو واحد از چهار مدار نیروگاه متوقف و سهمیه مشخص برای استفاده از سوخت مازوت تعیین شد.

آقازاده تاکید کرد: با توجه به این‌که وضعیت آلایندگی استان از کلانشهرهای دیگر کمتر بود اما استان مرکزی اولین استانی بود که هفته گذشته یک روز را تعطیل اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس پیش بینی هواشناسی، از سه شنبه هفته جاری شرایط آب و هوایی اراک مساعدتر می شود، گفت: تا پایان هفته جاری باید شرایط را مدیریت کرد تا تعطیلی بیش از یک روز نداشته باشیم.

استاندار مرکزی بیان داشت: میزان مصرف سوخت مازوت نیروگاه را برای هفته آتی کاهش می‌دهیم و شرکت گاز هم باید متعهد شود گاز بیشتری به نیروگاه تزریق کند تا با حداقل مصرف سوخت مازوت و حداکثر گاز از این شرایط اضطراری خارج شویم .

آقازاده، دی ماه سال جاری را بدترین ماه طی سال‌های اخیر عنوان کرد و گفت: کاهش نزولات جوی و سکون نسبی هوا سبب شد که امسال با افزایش روزهای آلاینده در شهر اراک مواجه شویم .

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز در این نشست با بیان اینکه میزان گاز مصرفی استان ۲۰ میلیون متر مکعبدر روز است گفت : ۷۰ درصد گاز مصرفی خانگی و ۳۰ درصد مربوط به صنایع و نیروگاه است است که می طلبد با یک اقدام عملیاتی حداقل ۱۰درصد مصرف گاز خانگی را کاهش دهیم تا شاهد قطع گاز نباشیم .

" بهروز اکرمی " با تاکید بر اینکه باید به مسائل به صورت کلی مورد ارزیابی قرار گیرد، افزود: برای کاهش برق خانگی و صنایع نیز باید تدابیر ویژه ای اندیشیده شود تا در فصل زمستان مردم با مشکل مواجه نشوند.

وی بهره گیری از سوخت مازوت را یکی از دلایل آلودگی هوا دانست و گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا تردد خودروها از ساعت ۲۱تا ۴صبح ممنوع است که باید پلیس راهنمایی و رانندگی با جدیت ورود کند و برای رانندگان متخلف پیامک جریمه ارسال کنند .

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تاکید کرد: تعطیلی نیروگاه شازند خسارات زیادی به همراه دارد بنابراین باید با ارائه یک تصمیم منطقی و کارشناسی تلاش شود این واحد تولیدی با افزایش گاز مصرفی و کاهش میزان سوخت مازوت به فعالیت خود ادامه دهد.

اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است که از ابتدای امسال تاکنون ۳۷ روز کامل برای گروه‌های حساس، یک روز کامل برای همه گروه‌ها و ۲۴ روز نیز به صورت لحظه‌ای ناسالم بوده است.

کیفیت هوا در یک تقسیم بندی مرتبط با سلامت انسان به ۶ دسته شامل خوب بین ۰ تا ۵۰، متوسط بین ۵۱ تا ۱۰۰، ناسالم برای گروه‌های حساس بین ۱۰۱ تا ۱۵۰، ناسالم بین ۱۵۱ تا ۲۰۰، بسیار ناسالم بین ۲۰۱ تا ۳۰۰ و خطرناک از ۳۰۰ بالاتر تقیسم می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/003Cu9

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استان مرکزی استاندار مرکزی سوخت مازوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی

استاندار مرکزی گفت: طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستا و فاز دوم در ۱۳۱ روستا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند، اظهار داشت: بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزه آبرسانی است و در سطح کشور بزرگ‌ترین پروژه عمرانی طرح جهاد آبرسانی است، در استان حدود سه یا چهار طرح آبرسانی مهم وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود، که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به 67 روستا و فاز دوم در 131 روستا است که فاز نخست از پیشرفت بیش از 80 درصد برخوردار است که بخش قابل توجهی در شهرستان شازند است و فاز دوم با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است.

وی افزود: طرح جهاد آبرسانی از خط کوچری ساوه با مدیریت آب منطقه‌ای ای استان در حال اجراست که یکی از طرح‌های پر هزینه و مهمی به شمار می‌رود و طرح دیگر انتقال آب به شهرستان تفرش است که اکنون به صورت آزمایشی از آن بهره‌برداری می‌شود، اما به طور رسمی با حضور مسئولان کشور بهره‌برداری خواهد شد. بودجه‌ای که صرف این پروژه‌ها شده است حداقل با بودجه عمرانی 10 سال استان برابری دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته عمدتاً سالی 500 میلیارد تومان برای پروژه‌ها صرف می‌شد، اما امروز تنها سه هزار میلیارد تومان برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، 130 میلیارد تومان برای طرح شهید سلیمانی، حداقل 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه آب ساوه و حداقل 600 میلیارد تومان در این دولت برای پروژه آب تفرش اختصاص پیدا کرده است که نشان دهنده اهتمام و توجه دولت برای تأمین مهم‌ترین رفاهیات مردم و آب شرب و سالم است.

مخلص‌الائمه با تأکید بر رعایت بهینه آب توسط مردم استان و کشور بیان کرد: هماهنگی و‌ همکاری با نمایندگان استان امری ضروری است و این همکاری به موفقیت نمایندگان و مدیران کمک خواهد کرد. هر موفقیت و عدم موفقیتی در سبد دولت قرار می‌گیرد. بنابراین برای پیشرفت کشور نیاز به همدلی و هماهنگی در تمام سطوح نیاز است. 

حشمت‌الله عباسی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع  آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، گفت : این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت 120 لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت دو هزار متر مکعب، اجرای 37 و نیم کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود‌: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 35 لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق 160 کیلو ولت آمپر با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و 300 میلیارد ریال انجام گرفته است. در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود. 

به گزارش تسنیم، آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آبرسانی به دو شهر شازند و آستانه و 10 روستا با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال و کلنگ‌زنی نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی