Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@12:20:51 GMT

تعطیلی ۲۳ درصد از واحدهای نوشت افزار فروشی در اراک

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۴۸۶۳

تعطیلی ۲۳ درصد از واحدهای نوشت افزار فروشی در اراک

ایسنا/مرکزی رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک گفت: 23 درصد از واحدهای نوشت افزارفروشی در اراک تعطیل شده اند.

مجید امینی راد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: حدود هفت ماه است که صنوف کتابفروشان و لوازم التحریر تعطیل هستند و هیچگونه فروشی نداشته اند، تنها در نیمه دوم این بازار اندکی به حرکت درآمد، اما اصلا فروش چشمگیری حاصل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فروش روزهای اخیر این صنف کمتر از یک سوم سال گذشته بوده و تمامی این ضررها به سبب شیوع ویروس کرونا بوده چراکه مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شدند و تمامی آموزش ها به صورت مجازی و با استفاده از وسایل قدیمی انجام شد.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک تصریح کرد: بیشتر اجناس لوازم التحریری وارداتی هستند و به سبب نوسانات ارزی افزایش قیمت در این حوزه طبیعی است که تاکنون افزایش سه برابری ایجاد شده، البته در اجناس داخلی نیز به سبب افزایش قیمت مواد اولیه که وارداتی است، افزایش حدود ۳۵ درصدی حاصل شده است.

امینی‌راد بیان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده از ابتدای سال تاکنون، حدود ۲۳ درصد واحدهای این صنف تعطیل شده که با این اوضاع پیش بینی می‌شود در ماه‌های آینده این تعطیلی ها افزایش داشته باشد.

وی با بیان اینکه هیچ حمایتی از سوی دولت برای این صنف انجام نشده، گفت: سلب امکان توزیع کتب درسی از این صنف نیز ضرر بسیاری برای این فروشندگان ایجاد کرد. معمولا در این شرایط دولت باید کمک خود را به آسیب دیدگان از کرونا افزایش دهد اما متاسفانه این اقدام برخلاف رفتارهای حمایتی بود.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک در خصوص توزیع دفاتر دولتی گفت: تا این لحظه خبری مبنی بر توزیع دفتر دولتی دریافت نشده است.

امینی راد ادامه داد: این صنف از قدیم صنف ضعیفی بوده و در این شرایط نیز با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و با توجه به افزایش‌ قیمت ها و پایین بودن حقوق کارگران(بیشتر مشتریان این صنف کارگران و کارمندان هستند) این صنف صدمه سنگینی را متحمل شد.

وی خاطرنشان کرد: ادامه این روند و تعطیلی این واحدها دسترسی سخت به لوازم التحریر و این قبیل اقلام را به همراه خواهد داشت به طوری که دیگر همانند گذشته امکان تهیه لوازم التحریر از مغازه های محلی وجود ندارد و برای خرید فقط باید به مرکز شهر مراجعه کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كتابفروشي لوازم التحرير اراك کروناویروس استانی اقتصادی لوازم التحریر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی

استاندار زنجان گفت: پاداش افزایش تولید به کارگران واحدهای تولیدی باید پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و در حقیقت کارگران افسران جنگ اقتصادی هستند، اظهار کرد: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذیربط قرار گیرد.

وی ادامه داد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل بی تدبیری سبب ادامه دار بودن مشکل کارگران می‌شود.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت پیگیری مطالبات کارگران تاکید کرد و افزود: طبقه بندی مشاغل یکی از این موارد است که باید اجرای آن در واحدهای تولیدی راستی آزمایی شود.

افشارچی بر لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: موضوع بهره‌وری هم باید مورد توجه باشد و رویکرد ما این است هر واحدی که بتواند اتفاق خاصی را در حوزه بهره‌وری و توجه به کارگران رقم بزند، در اولویت گره گشایی از مشکلات و مسائل قرار داده شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه نباید سودآوری تولید از محل سوبسیدهای انرژی باشد، خاطرنشان کرد: تحقق این موضوع باید از محل بهره‌وری رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه مشکلات کارگران آشنا هستم و در یک هفته اخیر هم در دیدار با کارگران با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شدم، اضافه کرد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل نبود تدبیر ادامه‌دار می‌شود.

کد خبر 750128

دیگر خبرها

  • واحدهای خودساز و انبوه‌ساز نهضت ملی مسکن در سمنان ۶۵ درصد پیشرفت دارد
  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • بهار کتاب ایران؛از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • توزیع ۳۶۰۰ دستگاه لوازم سرمایشی و گرمایشی بین مددجویان بوشهری
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی