Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام دانشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت نامطلوب مراکز فرهنگی در استان، گفت: کار بازسازی سینما فرهنگ اراک که آغاز شده بود، به دلیل عدم تمایل مالکان آن متوقف شد و امروز این سینما کاملا تعطیل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ 21 شهریور ماه به عنوان روز ملی سینما نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان مرکزی که به عنوان پایتخت صنعتی ایران شناخته می شود از حیث داشتن سالن های سینما و به طور کلی در مسائل فرهنگی و هنری وضعیت مطلوبی ندارد. برای اطلاع از آخرین وضعیت سینماها و مراکز فرهنگی هنری استان با حجت الاسلام عباس دانشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفتگو کردیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت سینماهای استان، گفت: استان مرکزی از ۱۱ مجتمع فرهنگی هنری، ۵ نگارخانه، ۵سالن سینما و سالن تئاتر برخوردار است که در این زمینه با کمبود روبه رو هستیم و وضعیت خوبی نداریم.

سینما فرهنگ اراک کاملا تعطیل و بازسازی آن متوقف شد

وی در خصوص آخرین وضعیت سینما فرهنگ اراک که قرار بود بازسازی شود، افزود: متاسفانه علیرغم اراده ای که در ارشاد اسلامی و استانداری مرکزی جهت همکاری برای بازسازی این سینمای قدیمی در اراک بود، ولی مالکان سینما که در خارج از کشور هستند، رغبتی برای این کار نشان ندادند و با اینکه کار بازسازی آغاز شده بود، ولی متوقف شد و در حال حاضر در وضعیت تعطیلی کامل قرار دارد.

دانشی ادامه داد: برای بازسازی این مجموعه فرهنگی جلسات متعددی هم با مسئولین از جمله نمایندگان مجلس، فرماندار اراک، شهردار اراک و معاون استاندار برگزار کردیم و بازدیدی هم از این سینما داشتند ولی مالک سینما به دلایل مسائل مالی و اقتصادی حاضر به همکاری نشد. البته مدیر سینما که از طرف مالکین در اینجا حضور دارد علاقه مند به بازسازی سینما هست ولی ظاهرا موفق به جلب حمایت مالکان سینما نشد و امروز سینما کاملا تعطیل است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در خصوص وضعیت پردیس سینمایی ساوه با اشاره به شروع پروژه، گفت: این پروژه که به تازگی کار آغاز ساخت آن آغاز شده بناست تا سال دیگر بخش اعظمی از آن به انجام برسد که با ساخت آن ساوه از 3سالن نمایش بهره مند می شود.

تالار مرکزی اراک تا قبل از پایان دولت با یک سالن افتتاح خواهد شد

وی با اشاره به آخرین وضعیت تالار مرکزی اراک، گفت: البته این تالار سالن سینما ندارد ولی دو سالن بزرگ موسیقی و تئاتر دارد. در کنار آن، این مجموعه از پلاتو های تئاتر، کارگاه های هنر های نمایشی و تجسمی، گالری، کتابخانه، رستوران، کافی شاپ و سالن مطالعه برخوردار است. البته در طرح اولیه این مجموعه، پلاتو تئاتر (محل تمرین بازیگران تئاتر) برای آن تدارک دیده نشده بود که در اصلاح نقشه، این مکان را به آن اضافه کردیم.

دانشی با اشاره به تصویب 10میلیارد تومان بودجه برای تکمیل این مجموعه فرهنگی، گفت: در صورت تخصیص این مقدار که برایش رایزنی هایی صورت داده ایم شاهد پیشرفت پروژه خواهیم بود. قرار است به زودی مناقصه ای هم برای تکمیل و تجهیز یکی از سالن های اصلی آن(موسیقی یا آمفی تئاتر) انجام شود که امیدواریم تا پایان سال 99 یا اوایل سال 1400 این مجموعه را با یک سالن به بهره برداری برسانیم. در حال حاضر به غیر از دو سالن اصلی، مابقی مجموعه بیش از 95درصد پیشرفت فیزیکی دارد ولی برای تکمیل و تجهیز دو سالن اصلی آن نیاز به بستن قرارداد است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از اهالی فرهنگ و هنر درخواست داریم تا با سرمایه گذاری در ساخت سینما، به گسترش این هنر در استان مرکزی کمک کنند. همینجا هم متعهد می شویم در صورت ورود بخش خصوصی جهت ساخت سینما، دبیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی کمک خواهند کرد تا هزینه تجهیزات فنی سینما که چیزی حدود 30درصد هزینه را در بر می گیرد، به صورت بلاعوض پرداخت کنند. همچنین از شهرداری ها و شورای شهرهای استان هم می خواهیم همانند شهرداری ساوه پیش قدم شوند و در راستای ارتقا فرهنگ و هنر استان قدم بردارند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما فرهنگ اراک آخرین وضعیت استان مرکزی کاملا تعطیل متوقف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال ۱۴۰۳ گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته است در سال جاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.

رییس سازمان سینمایی عنوان کرد: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.

خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید، عنوان کرد: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی و اخلاقی، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسایل اجتماعی، خدمات و پیشرفت‌های نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

محور رونق سینما، مخاطب است

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما بیان کرد: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم، افزود: با سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

سینما، ویترین گفتمان جدی اندیشه‌هاست

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه، گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از این‌ها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسایل جاری مدیریت سینما مطرح کردند.

جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

کد خبر 6093423 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت موقتاً متوقف شد
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران